Ja jag hatar snön! VARJE år!

Idag är jag trött!! Jag har inte sovit riktigt eller inte ens någorlunda på flera veckor. Inatt sov jag i princip ingenting, och då skulle ju såklart Dite vakna klockan fem just idag. Dite som är världens lilla gnällis för tillfället ;)
Nu sitter jag, Dite, Edgar och Kristoffer faktiskt, här i soffan. De har fortfarande inte plogat utanför vårt så Kristoffer tog en föräldradag och stannade hemma. Skönt och mysigt. Tokigt pengamässigt då Kristoffer varit väldigt mycket föräldraledig det senaste. Men vi klarar oss nog. Vi får njuta extra mycket av att vara med varandra!

Idag står ju givetvis skottning på chemat. Jäkla snö!!! Ja, jag vet att snön kommer varje år. Nej, jag är inte förvånad. Jag hatar när folk skriver och säger "snön kommer varje år. Varför är folk så förvånade?" Jag tror inte folk är förvånade. Men hatar man snö klagar man nog gärna lite. VARJE år!!
Samma som de som gillar snön, de jublar ju gärna. Men det säger aldrig någon " snön kommer varje år. Varför blir folk glada?" Räcker det inte att bli glad en gång liksom? ;)

Jaja!! Nu får jag nog ta mig lite mer kaffe!!

RSS 2.0