Jag har nya glasögon och knasiga barn!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är förövrigt väldigt nöjd med både galsögon och barn!

Mat!

"Vad äter du då?"
Den frågan fick jag senast igår. 
Jag har säkert skrivit innan att jag har problem med min mage. Saken är den att jag har IBS. Så min mage är känslig för mycket fibrer och så. Jag orkar inte gå in på det nu. Det bästa för mig vore egentligen att äta typ vitt bröd och vit pasta med mera. Men då jag är och har varit väldigt länge, ett hälsofreak skulle jag aldrig få för mig att göra det. Så istället har jag uteslutit kolhydrater i princip helt. Jag har under en tid tillbaka ätit strikt LCHF. (Under 20g kolhydrater per dag och mycket fett) Men under ganska lång tid nu har jag haft väldigt svullen mage och även ganska mycket ont. Men nu har jag slutat med LCHF igen och återgått till att äta... Ja, "vad äter du då?" Haha, nej det är en väldigt bra fråga. Jag äter typ kött och grönsaker. 
Hur som helst, sedan jag slutade med LCHF igen har min mage blivit bättre med en gång. Så min mage är alltså även känslig för fett. Dom senaste dagarna har jag typ inte sett gravid ut. Då är det helt klart värt att ha en väldigt bergränsad kost. Hoppas bara jag får i mig allt jag behöver och att jag fortsätter att INTE gå ner i vikt. Jag fattar inte varför jag inte förstod med en gång att jag inte klarar av fett, det var ju när jag började med LCHF jag blev alldeles svullen igen.
Jag kan ju iaf verkligen meddela att LCHF är en unna-dig-diet. Så kör på det om du behöver tappa några kilon. Kan dock meddela att tyvärr inte alla går ner i vikt med den. Hur strikt man än gör den.
Min diet är inte en unna-dig-diet ;)

Bilar, sykurser och räddande änglar!

Igår höll det på att skita sig med min sykurs. Kristoffer lyckades inte ta ledigt från jobbet. MEN, i sista stund kom Therese som en räddare i nöden och tog så glatt emot barnen. Så hon fick prova på att bli sexbarnsmor för en stund med barn två och två i ungefär samma åldrar ;)
Jag vet inte vad jag ska göra för att visa min uppskattning. Det är inte dåligt att vara barnvakt åt sin kompis barn som dessutom är tre stycken, när man även själv har tre stycken egna att ha ordning på. Otroligt snällt!
 
I måndags när jag åkte till Therese slutade fläkten i bilen att fungera. Inte så kul. Med tanke på att igår tex när jag skulle in tidigt till stan var det fortfarande minst 13 minus ute, och jag var tvungen att köra med öppen ruta. Det var helt igenisat på alla rutor både på insidan och utsidan. Och såklart fanns det ju ingen isskrapa i bilen så jag fick ta ett cd-fodral att skrapa med. Vilket inte gick särskilt bra. SÅ det såg nog ganska roligt ut när jag körde in till stan med en liten yta skrapad framför mig för att precis kunna se ut, och dessutom med öppen ruta. Tur det är milt på dagarna iaf.
Men igår när jag åkte hem körde jag iaf förbi vår bilmekaniker, så han kommer nog att fixa det här i dagarna. Gött det!
Igår tog jag äntligen tag i att köra in ved också. Vi har inte gjort det på jättelänge. Så istället har man behövt ge sig ut varje dag och bära in ved i en korg. Inget vidare. Det har ju inte gjort en mer sugen på att tända i pannan precis. 
 
På kvällen igår åkte jag med alla symänniskor till syaffären som ligger där borta någonstans ;) Det var trevligt att titta på alla fina tyger och dricka lite kaffe. Synd bara att man inte hade råd att köpa så mycket. Men jag köpte ett tyg för 39/m som jag ska göra en fin klänning till mig själv i :)
39 kronor för en klänning är inte illa tycker jag :)
 
Nu ska vi göra oss klara här och åka till BVC med ettåringen.

Spring inte ifrån mig!

Ja då var det måndag igen! 
Helgen gick som vanligt väldigt fort.
I fredags hade vi finbesök av Mikael och Kajsa. Oj så trevligt vi hade! Det första var även mor och far med en liten stund och träffade sin blivande svärdotter för första gången ;)
När mamma och pappa hade åkt, åt vi god mat. Sedan gick vi til vårt bibliotek och kollade på kort, pratade och sedan spelade spel. Under kvällen fick jag även den värsta skrattattacken på länge. Jag minns faktiskt inte sist jag skrattade så mycket. Tack för det!
 
På lördagen gjorde vi först en liten minitårta med ett ljus till Dite. FÖR HON FYLLDE ETT ÅR! Jävla tid till att springa ifrån mig hela tiden!
Sedan gjorde vi oss klara och åkte till Göteborg. Där hälsade vi på David och Malin för första gången. Vi är sketadåliga på att ta tag i vissa saker. Bland annat att hälsa på folk ;) Men nu kom vi äntligen iväg till dom. Jag blev sjuuukt avundsjuk på deras hem. Eller på inredningen. Så otroligt mycket fina möbler. ALLA deras möbler var fina. Typiska second hand möbler alltihop. Vilket vi älskar, jag och Kristoffer. Underbart!
Och underbart att få träffa dom igen!
 
Igår tog vi det lugnt och spelade in lite musik. Underbar söndag helt enkelt!
Jag upptäckte även igår att Dite fått två tänder till jag inte visste om. Dom brukar ju få två där nere, två där uppe, två till där uppe, två där nere, och sedan två långt in där uppe. Jag har gått och väntat på att åttonde tanden skulle komma nere där fram, men fick nu se att hon fått sex tänder där uppe. Alltså fyra där fram och även två där bak. Så det har liskom hoppats över en tand. Vet inte om någon fattade vad jag just skrev. Men gulligt iaf :)
 
Ja och så var vi då på måndagen. Idag har vi varit hos Therese och barnen, och åkte sedan vidare till öppna förskolan. Och där var massa underbara människor som jag tycker väldigt mycket om <3
 

Provsvaren!

Inga cellförändringar. YIPPI!!!!

Förbannad!

Igår morse var tanken att Åsa och Harry skulle komma. Men det tyckte inte Harry, så han var vaken hela natten så dom var tvugna att stanna hemma. Men däremot blev det ett långt telefonsamtal med Åsa istället. Och det var mycket trevligt det med. Jag är så glad över att ha träffat Åsa. Du är så go!
 
På eftermiddagen bar det av till familjen Wigren/Heden. Jag blir alltid så glad över hur roligt barnen har ihop. Nu har även Dite och Alicia börjat leka lite mer. Sååå gulligt! Det jobbiga när man är där, är att det är så förbannat svårt att få med sig barnen hem ;)
 
När vi hade kommit hem, var det snart dags för mig att åka till Zumban.... Som både jag och Caroline funderar på att hoppa av! Jag var så förbannad igår när vi var där. Det har börjat en ny ledare. Som är, förlåt, men totalt värdelös. Jag ber om ursäkt om du eller någon du känner läser detta, men det är så jag känner.
Hon verkar vara en jätte trevlig tjej, men det räcker liksom inte för att leda zumba. Hon gjorde i princip INGENTING i takt. Och hur ofta som helst i låtarna blev det pauser för att vänta in nästa steg. Tanken är ju att man ska träna när man är där. Inte stå och fundera på om man ska göra som henne, eller göra saker i takt. Det är inte lätt att hänga med när hon själv inte kan det. Som sagt mycket förbannad var jag. Särskilt efter att få veta vad det kostar med. Det är absolut inte värt pengarna med den ledaren! Det känns trist. Men men.
 
Idag har jag tänkt vara hemma och fixa lite tills jag ska till tandläkaren i eftermiddag. Ska bli spännande att åka dit med tre småknattar ;)

Fastfruset säte och bra beslut!

Hej hopp.
 
Ny favorit efter träningen: Kvarg med lite vaniljarom. Sitter och mumsar i mig det nu! 
 
Idag har jag varit på sykurs igen. Jag ångrar mig inte en sekund att jag började på det. Där emot höll jag på att svimma imorse när jag skulle dit. Eller när jag skulle till mamma och pappa och lämna barnen rättare sagt. (så fick vi lösa det idag med barnen) Ja, saken är den att i vår ena bil (Golfen) läcker det in vatten bakom förarsätet. Och när det är minsugrader fryser ju det till is och då fastnar sättet så det inte går att flytta det. Kristoffer är ju längre än mig. Så när han haft bilen och jag sedan ska ha den, måste jag ju flytta fram sätet. Någon gång tidigare när det har frusit fast har jag sagt till Edgar att hålla i spaken på sätet, och så har jag suttit bakom och sparkat fram det. Men idag satt det som berget. Jag kämpade och kämpade och kämpade. Eller VI kämpade. Edgar höll i den där spaken tills hans hand höll på att gå sönder. Och jag sparkade och tog i så hela jag höll på att gå sönder (och även bilen). Jag var så arg och slut i hela kroppen tillslut, så jag var tvungen att stanna upp och konsentrera mig på att andas.Tillslut efter 40 minuter ungefär lyckades jag. Barnen såg ärligt talat nästan lite rädda ut för mig. Sedan hade Edgar till och med berättat för mormor och morfar att mamma var vääääldigt arg innan :/
Jaja, nu är det glömt iaf.
 
 
Idag har jag tänkt mycket på en grej iaf. Eller jag har tänkt på det i ett antal dagar egentligen. Och jag har kommit fram till en sak. Nu är jag sådär jobbig så jag tänker inte skriva vad det är. Jag hatar när folk gör så. Men men, nu gör jag så också. Anledningen till att jag vill skriva det, är för att jag kommit fram till en bra sak. Som för mig att må bra. Man kan säga att jag tagit ett beslut. Det var den otroligt braiga lördagen som gjorde det.
Ja, så är det!
 
Morgondagen är fullbokad, så bäst jag går och lägger mig nu. 
God natt!

Jahopp!

Läste precis igenom förra inlägget, och måste ju skriva att Kristoffer alltså var på jobbet när jag skrev att jag saknar honom ;)
 
Gårdagen spenderade vi i Gullered hos mor och far. Mysigt! Med tanke på att vi missade vårt kalas fick vi även lite presenter och så :)
Idag åkte vi först till Anna och barnen. Där var även Mikael. Sedan åkte jag, Simone och Dite till öppna förskolan. Edgar stannade hos Anna och dom under tiden. Det var många på öf idag. Mycket trevligt. 
Men det var skit att köra idag. Eller inte imorse när vi åkte in till stan. Men lite senare när det snöade något sjukt mycket var det verkligen skit att köra på vägarna.
 
Nu blir det Desperate Houswives med mannen min.
 
 
Puss och hej och god natt!

Lördagen

Kom på att jag glömde skriva hur det gick med Bob. Han hade en infektion i svansroten efter ett slagsmål eller nåogt. Men han får madicin varje dag, och har nog redan blivit bättre. Det är skönt.
 
I lördags gick jag ju som sagt ut. Kvällen började hos Mikael. Sedan gick vi vidare till Heidi där det var full lägenhet, och tittade på melodifestivalen. Heidi är ju alltså syster till Sebastian Hallifax som är med i State of drama. Det var en ganska så mäktig känsla att sitta med deras familj och nära och kära och se hur dom dessutom går vidare. Det var en del tårar, glädje och skrik om man säger så. Under kvällen fortsatte firandet hos Heidi, men efter ett tag drog sig jag, Mikael, Frida och Kajsa ner till Vardagsrummet där vi mötte upp Sabine och Maria. En MYCKET trevlig kväll!!
Idag är det en extra jobbig måndag med tanke på att man träffade Kristoffer mycket mindre än vanligt i helgen. Men nu blir det extra mys efter jobbet varje dag! :)
Jag SAKNAR dig min underbara man!!!

En kväll på dansgolvet!

Jag kom igår fram till varför Dite matvägrat, dregglat och haft feber det senaste. Hennes sjunde tand har ploppat upp :) Såå gulligt ;)
Igår gjorde Simone något mindre roligt. Hon satt med min bankdosa, vilket jag givetvis inte visste. Hon satt i mitt knä vid datorn när jag var inne på bankens sida, och samtidigt pillade med något. Jag tänkte inte på vad. Förrens efter en liten stund... Då var det för sent. Dosan är blockerad! Skit!
 
Idag ska den här människan ut iaf! :) Som vanligt kommer det bli ett jäkla jobb att komma på vad man ska ha på sig. Idag kommer det nog bli värre än vanligt med. Känner mig snorig och extra fuler! Men men.
Som vanligt kommer det även bli jobbigt att åka ifrån familjen :/ Jag har gått och tänkt på det i flera dagar. Men jag tror ju absolut att det kommer bli kul. Och vi ses ju imorgon igen ;)
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv!
 
Vi hörs!

Bob <3

Det är något fel med vår stackars Bob :(
Det började med att han igår var liggandes i en stol från (senast) klockan fem-sex. Det tänkte jag ju inte på då, men nu när jag tänker efter på gårdagen så kom jag fram till det. På kvällen vid kanske tio hoppade han ner från stolen med ett väldigt gnäll och hoppade sedan upp till mig. Då reagerade jag ju såklart, och särskilt när han fräste mot Ester också. Det gör han aldrig annars. När jag sedan skulle slänga ut honom gnällde han och fräste som bara den igen och försökte ta sig loss. Då började jag bli lite mer misstänksam och berättade detta för Kristoffer. Då sa han att det kanske var så att han inte ville ut bara. Njao, så kan det ju ha varit. Han brukar ju inte vilja ut på kvällen.
Idag när jag gick upp var Ester inne. Kristoffer hade släppt in henne. Då visste jag inte om Bob var inne eller inte och tänkte inte så mycket på det. Senare när jag var nere i tvättsugan och tittade ut genom fönstret som går till altanen fick jag se att både Ester och Bob låg där (jag hade släppt ut Ester igen). Så Bob var alltså ute. Då tänkte jag fortfarande inte så mycket på det egentligen.
När jag gick ut och hämtade posten, kom Ester inspringandes igen. Efter ett tag när jag var nere i tvättstugan igen vid kanske 12.15, hörde jag hur Bob jamade. Då började jag tänka efter. Han kommer ju alltid inspringandes på morgonen. Han kommer alltid och springer runt huset till alla fönster och jamar när han hör att man är i källaren för att han vill komma in. Men denna gången sprang han inte runt. Han låg där. Fortfarande i stolen. Så jag sprang fort upp och ut till honom. Fortfarande låg han bara kvar. När jag bar upp honom gnällde han igen. Och jag förstod då att han hade ont någonstans i bakdelen. Så jag bar upp honom och försökte bära utan att ta där bak. Det första han gjorde när han kom in var att gömma sig under soffan... Det är inte Bob att göra det. Han vill alltid gosa. Då fick jag iaf se när han gick att svansen bara hängde på honom. Efter en stund kom han fram, men han ville helst inte gå nära en. Han gick och åt. Sedan gick han och började raffsa och ha sig, och bajsade sedan inne. Bob bajsar ALDRIG inne. Och han skrek verkligen medan han bajsade. Sedan tillslut kom han och la sig hos mig. Men han har såå ont stackarn :(
Men veterinären skulle ringa vid fyra-fem då ska vi få komma in så han kan titta på honom.
Vårt lilla hjärta!!

Cellförändringar och en liten förlossningsberättelse!

Idag är min förkyldning mycket bättre, men inte helt bra. Barnen har lite hosta och så och är lite snoriga, men inte jättefarligt.
Men fy vad rädd jag är över att magsjukan ska hitta till vårt hem igen. Så fort jag känner minsta lilla i magen, får jag för mig att det är magsjuka. Och jag vågar mig knappt utanför dörren, då jag är rädd att vi ska bli smittade igen. Jag funderar på om jag inte blivit smittad idag då jag skrivit med både min magsjuka bror och min magsjuka Åsa. Yäk! Jo, jag tror faktiskt vi kan bli smittade över telefon ;)
 
 
Angående mitt läkarbesök förra torsdagen... År 2010 visade det sig att jag hade cellförändringar. Det är INTE cancer, men gör man inget åt det kommer det däremot utvecklas till det. Även om det kan ta många år. Så dom opererade bort en del av min livmodertapp.
Då vi önskade en bebis till och jag inte blev gravid, gick jag tillslut till en läkare. Då fick han se att efter min operation hade det blivit en ärrbildning. Så det gjorde ju liksom att det inte fanns en öppning som det skulle. Så min menstruation kunde liksom inte komma ut osv osv. Såå, jag fick bli opererad igen för att öpppna upp den här ärrbildningen. Tillslut blev jag gravid. Yeey! 
När det väl var dags för förlossning och jag kom in, hade jag öppnat mig lika mycket som ett knappnålshuvud!?!?!? Både jag och barnmorskorna  visste att det inte kunde stämma med tanke på mina kraftiga värkar. Meen då kom dom fram till att det lik förbannat var en ärrbildning kvar. Jag kan säga att förlossningen med Dite var den värsta av dom alla. Dom fick ge sig in med mängder med verktyg och klippa upp mig. Och det tog tid. Jag hade så fruktansvärt ont. Både fysiskt och psykiskt. Och att dom började prata om kejsarsnitt gjorde ju inte det hela lättare precis.
Men tillslut efter den sjukaste smärtan någonsin, var hon ute. Vår underbara dotter! (Ja helt plötsligt var det en förlossningsberättelse).
Med tanke på att jag haft cellförändringar får jag komma på täta kontroller. Så när jag var där i juli(?) visade det sig att jag återigen fått cellförändringar. Men då sa dom att det kan försvinna av sig självt (det sa dom sist med). Så jag skulle bli kallad igen efter några månader. I torsdags var jag alltså där igen. Och nu är det så att han kollar med mikroskop och tar prover. Och vet ni?? Han kunde inte se något med mikroskopet :D Men jag ropar dock inte hej förrän jag fått provsvaren. Är det inget kommer jag ändå fortsätta gå på täta kontroller. Och VARJE gång jag ska på ett sådant läkarbesök, kommer jag alltid vara lika nervös. Och läkaren sa att dom ska ha koll på mig i minst 25 år framåt ;)
 
 
Nu säger jag god natt, och hoppas vakna utan både magsjuka och förkyldning!

Sjukdomarna fortsätter! Sykurs!

Ja i söndags var det Edgars tur att bli magsjuk. Men jag blev ärligt talat ganska lättad över att han blev det då, med tanke på att jag verkligen inte trodde han skulle klara sig ifrån det. Lika bra då att det blev ungefär samtidigt som oss andra. Det var väldigt jobbigt när han var sjuk faktiskt. Han spydde så otroligt många gånger. Både på eftermiddagen, kvällen och natten. Och tillslut grät han ju jättemycket när han spydde för att det var så jobbigt. Då var det svårt även för mig att hålla borta tårarna.
 
 
Men i måndags morse hade vi vår lilla Edgar tillbaka :)
En sak som fortsatt vara väldigt jobbigt efter magsjukorna. Är att inget av barnen vill äta riktigt. Inte ens Dite. Det var ju ändå en vecka sedan hon var sjuk nu. Hon har även varit väldigt gnällig sedan hon var sjuk :/
 
Under tiden som vi hållt på och spy och ha oss här hemma, har vi dragit på oss vedervärdiga förkyldningar. Värst är det med mig och Simone. Men Dite har nog haft feber. Kanske därför hon varit så gnällig och inte vill äta också. Idag är jag helt sinnessjukt förkyld. Hoppas verkligen det är bättre imorgon. Jag som ligger så mycket efter med tvätten och hushållet. Under tiden vi var magsjuka bytte jag lakan i typ alla sängar VARJE dag. Bara för att jag ville bli av med den där skiten. Plus att det kom lite spya i någon säng och så med ;)
Men men. Tvätten kämpar jag på med. Men annars ska jag ta det lugnt idag.
 
Igår började jag iaf på en sykurs. Och jag stormtrivs!!! :D Jag sydde en tröja till Edgar. Han blev jätteglad :)
 
I helgen som var hade vi tänkt hålla på med musik. Men när det blev som det blev med sjukdomar, fanns det inte tid och ork till det. Men igår kom det iaf äntligen upp en ny låt på vår facebook-sida www.facebook.com/kilbrand
Nu ska vi bli friska från detta och fortsätta med fler låtar :)
 
Även fast man är/varit sjuk, finns det ändå vissa saker som måste göras. Så i måndags gav vi oss ut hela familjen och skottade snö.
 
Den här lilla verkade inte jätteroad. Men hon var nöjd! :) 
 
 
 
 
Edgar och Simone tyckte det var jätteroligt att dra Dite i pulkan. Dite med :)
 
 
 
 
 
 
 
I torsdags efter att jag hade varit hos läkaren (jag ska skriva om det), hittade jag en fin sylåda. Perfekt! Jag har nämligen ingen ordning alls på mina grejer som det verkar nu.
 
 
 

Magsjukan fortsätter! Måste även nämna min underbara bror som alltid ställer upp!

Ja vart ska jag börja!?
Magsjukan var inte över. Igår blev Kristoffer, Simone och jag (igen) sjuka. Men nu mår vi alla lite bättre. 
Det är verkligen inte roligt att torka och ta hand om spyor. Mina händer blöder av all handtvättning. Och nej jag klarar inte av att ha handkräm på dagen. Tycker bara det blir kladdigt och jobbigt. Och inatt var det ju ingen ide att ta det, då jag var tvungen att tvätta händerna typ 25 gånger.
Jätteroligt att jag behövde ta hand om en bajskatastrof i natt också. Dite stackarn hade bajs över hela kroppen. Och då vi eldar med ved och inte har några tankar, fanns det heller inget varmvatten efter ett tag när vi slutat elda :( Jag trodde hon skulle sluta andas stackarn! Men tur att bebisar glömmer snabbt :)
Simone la sin första spya i vår ena sackosäck. Jag ser inget hopp för den längre tyvärr. Men det är inget att göra åt.
Tvättmaskinen har gått varm, men jag ligger ändå efter med nedspydda kläder och grejer.
Nu är det bara Edgar kvar i familjen som inte haft det, så vi får väl se om han klarar sig eller inte. Och sedan var det ju ett tag sedan Dite hade det. Så varför inte ge sig på det igen? ;)
Igår skulle vi som sagt åkt på kalas till Eije och Sigge, men det ställde vi ju in för att vara på den säkra sidan. Före deras kalas var tanken att vi skulle på kalas för min systerson. Men igår morse ringde min syster och sa att det blir inställt då hon blivit magsjuk. Idag skulle vi åkt på kalas hos mor o far. Kalaset är för Mamma, Mikael MIG och DITE. Kuuul! Jaja.
Det här är enda gången det suger att vara många i familjen ;)
 
Det där lugnet jag skrev om.... nja alltså!!!
 
Sedan måste jag bara nämna hur otroligt underbar bror (bröder, men dom andra skiter vi i nu) jag har. Inatt när jag i panik skrev med Mikael om hur jobbigt det var. Skrev han att han kunde ta Edgar och Dite idag om dom inte blivit sjuka. Dom får bli hemma, men otroligt snällt att erbjuda sig. 
Sedan när jag skrev idag att vi var tvugna att köra in ved och skotta, men att jag vet inte hur det ska gå. Vad tror ni han svarade på det? Att han kan komma hit efter kalas och hjälpa oss med det!
Tack för att du finns!! <3
 
Jag hade tänk skriva om mitt läkarbesök i torsdags med, men det får bli i nästa inlägg då det här blev så långt. (Jag tänkte det samma i förra inlägget, jävla magsjukor ;) )
 
 

Skräck!!

Nu har jag precis skrivit klart i min dagbok. Jag har skrivit dagbok så länge jag kan minnas. Och jag verkligen hatar när man råkar hamna typ två veckor efter och så. Det är så svårt att komma ihåg allt. Men igår när jag började skriva så låg jag över två månader efter!! Så det tog en stund att ta igen det. Men nu så. Nu är jag klar. Jag har väl iofs säkert missat typ hälften av allt jag hade velat skriva med.
 
I måndags hade jag egentligen en tid hos tandläkaren. Men Emmi och Nova skulle komma till öppna förskolan för första gången på evigheter, så jag ändrade den tiden så även vi kunde åka dit :)
Måndagen var en stor dag för Dite. Hon ställde sig upp helt själv utan stöd för första gången. Efter det ställer hon sig upp nästan hela tiden :)
 
På måndagkvällen började jag känna mig väldigt konstig i magen. Vaknade akut på natten och mådde så in i helvete illa. Jodå, välkommen magsjuka till vårt hem! Du har inte varit saknad. Jag mådde konstigt första delen av tisdagen också.
På onsdags morgonen var det Dites tur. Hon fick inte behålla sin frukost i många minuter. Hon kräktes också en gång på kvällen på onsdagen. Igår var hon väldigt hängig. Inte konstigt utan mat i magen :(
Men idag är hon helt bra :) Bara att hålla tummarna nu att ingen mer åker på det. Vi ska ju på en massa kalas i helgen. Bl.a. mitt eget. Sigge och Eijes kalas har jag redan meddelat att vi inte kommer till :(
 
Det kanske låter konstigt, men på ett sätt tror jag nästan vi behövde det här. Som jag skrev för några inlägg sedan, har jag en väldig rädsla för magsjuka efter att vi hade det varje månad (flera gånger vissa månader) hela 2010. Men innan den här omgången var det ganska längesedan. Det som varit väldigt skönt den här omgången, är att jag behållt ett väldigt lugn. Ett lugn som jag ALDRIG trodde jag skulle kunna känna när det gäller magsjuka. Visst jag vaknade av minsta lilla ljud igårkväll och hela natten för jag trodde någon skulle spy. Och det kommer troligtvis bli så inatt igen. Men det är ändå en sådan otrolig skillnad. Bara hoppas det är över nu. Annars kanske den där superskräcken kommer tillbaka igen :/

Musikinspelning

Ännu en helg har gått. Helgerna får gärna lugna ner sig lite. Vi vill ha hemma pappa-Kristoffer lite längre.
Vi har ändå lyckats hinna med en hel del i helgen. I fredags startade vi en facebook "gilla-sida" till mig. Min "artistsida". Där lägger jag upp mina låtar jag gjort. Man kan även hitta dom på youtube. Det känns lite läskigt ärligt talat. Att folk kan höra MINA låtar. Så man kan väl i pricip säga att helgen har gått till att fixa och dona med låtar.
Dom låtar som kommit upp på min facebook-sida, är låtar jag skrev för kanske.... åtta år sedan. Men vi har ju spelat in dom på nytt så dom låter lite annorlunda mot sist. 
Nu får vi se när nästa låt kommer upp. Jag satte mig ner och skrev en igår. Det kändes bra faktiskt!
 
Så ni som inte varit inne och lyssnat, gör gärna det. www.facebook.com/kilbrand
Och tycker ni det är bra? "Gilla" gärna min sidan. 
Och förhoppningsvis kommer ju låtarna jag gör bara bli bättre och bättre ;)
 
 
Just ja. Jag fyllde även år i lördags. 26 år! Jag blev firad av min fina familj. Tack för det! <3
Och tack till alla vänner som gratulerade mig med! <3
 

Trött som tusan, laddad till tusen.

Jag blev nyss klar med dagens träningspass. Det tog emot att träna idag, då jag är så trött. Men så är det ibland. Bara att ge sig på det iaf. Det var otroligt tugnt att träna idag. Men när jag hade tränat klart och tog av mig träninngskläderna framför spegeln, fick jag se hur mycket större mina lår blivit mot för bara ett litet tag sedan. Då blev jag laddad som bara den. Nästan så man funderar på att ta ett träningspass till idag ;)
 
På fredagar slutar Kristoffer tidigt. Så snart är han hemma. Det gör mig ju inte heller ledsen precis :)

Dagarna går!

Hej. Jag fattar verkligen inte vart dagarna tar vägen. Jag trodde typ det var igår jag uppdaterade bloggen senast. Men det var det tydligen inte.
I tisdags var först Anna och Alfred på besök. Mycket mysigt. Och Edgar är ju alltid lika överlycklig över att träffa sin bästis.
På eftermiddagen kom Emelie och barnen. Tänk vad många års uppbehåll vi hade på att ses jag och Emelie. Typ elva år!? Och nu står vi varandra så nära. Men alla förändras. Vi passade nog inte riktigt ihop under dom elva åren. Men när vi träffades igen för, vad kan det vara!? Ett och ett halvt år sedan. Klickade det med en gång!
 
På onsdagen hade Simone tid hos tandläkaren 11.20. Jag är kass, rent ut sagt, på att passa tider. Tänk sedan när man ska börja lämna barnen på skola och börja jobba. Hur ska det gå!? Men hur som helst, även om vi var lite sena fick vi komma in. Efter det blev vi bjudna på lunch hos Mikael. Och sedan åkte vi vidare till Therese och barnen. Jag och Therese pratade om hur det kommer bli sedan när alla barn flyttar ut. Vad tyst, tomt och tråkigt. Vi kom fram till att även om det är tråkigt som attan att det blir så stökigt så fort. Att det hinner vara städat i typ en minut ;) så kommer man nog ändå sakna att gå och plocka upp efter ungarna. Nu är det ju ganska lång tid till dom flyttar ut. Men vi kom fram till att, egentligen är det ju inte så långt kvar till det blir helt annorlunda här hemma. Om några år kommer ju hela bunten vilja åka och leka med kompisar. UTAN mamma och pappa. Då sitter vi här själva. Hehe.
 
En väldigt jobbig sak som började i onsdags och har hållt i sig, är en hemst trötthet. Jag börjar ju alltid morgonen med en kopp kaffe, och går samtidigt och grejar här hemma. Men onsdagen började med en kopp kaffe.. i soffan! Samtidigt som jag satt där, höll jag på att somna hela tiden. Hela dagen var väldigt seg.
Jag var tvungen att sätta mig flera gånger för att jag var nära att svimma. 
På kvällen var det dags för zumba. Och det var hemskt rent ut sagt. Jag hängde inte med alls, och tittade bara på klockan hela tiden och önskade att det skulle ta slut.
Igår var det typ likadant. Och idag kom jag inte ur sängen förrän klockan nio. NIO!?!?!?
 
Igår blev vi iaf bjudna på lunch hos Mikael igen. Lyx!
Efter det åkte vi till Tina, Tobias och Elvin i Hökerum. Ååå, säger jag bara. Mysiga familjen!!! Det får bli SNART igen. Barnen ville inte åka där ifrån :) Dom hade roligt där. Dom fick bland annat bada badkar med bubblor :)
Och bebisar alltså..... Jag säger bara det.
 
Senare på kvällen när vi kom hem, kom Mikael, Frida och Alice till oss. Vi lekte med lego, åt mat, drack kaffe och mööös <3
 

RSS 2.0