Väder, boende, blogg!

Det ser ut att bli fint väder idag. Det gillar vi! Det är kallt i huset, men jag hoppas på lite värme ute så det värmer upp huset. Jag vill inte tända i pannan för jag tycker det borde vara varmt vid det här laget i april :) Gårdagens väder var en besvikelse. Jag tänkte när vi skulle åka till Petra och barnen att jag kunde ta mina (för mig) fin-skor  pga att det inte hade regnat något under dagen (sulan håller tyvärr på att lossna bl.a.).. Trodde jag. Jag märkte när vi skulle åka att det regnade ganska mycket. Och det fortsatte. Så på kvällen när jag skulle lämna staden blev jag ganska blöt.
Men jag hoppas på denna dagens väder istället. 
Igår slarvade jag något sjukt med maten. Inte bra. Jag åt frukost och sedan åt jag inget mer innan på kvällen vid åtta. VI var så förbaskat stressade så jag hann inte innan vi åkte. Såklart gav jag ju barnen mat :) Sedan var jag ju som sagt inte hemma innan på kvällen. Det ska jag inte göra om. Mat är ganska viktigt har jag hört ;) Är man så stressad så man hoppar över att äta kanske man borde tagga ner lite!?
 
Jag måste bara säga att jag älskar verkligen att bo som vi gör. I söndags tex när vi var ute i trädgården och fixade i land och grejer, var jag tvungen att stanna upp emellanåt och bara lyssna. Lyssna på absolut INGENTING! Jag älskar att ha den underbara tystnaden! Inte en massa människor som springer och väsnas och glor och har sig. Vi skulle kunna ha nudistparty på vår baksida. Någon som vill springa naken i det fria utan publik? Eller okej, det skulle nog kännas lite obekvämt.
 
Jag vet att jag skrivit det innan, men jag har verkligen blivit sämst på att uppdatera. Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Ni som läser min blogg (ni är ju ändå några stycken), vad vill ni läsa om? Innan skrev jag ju väldigt mycket om vad jag gjorde på dagarna och så. När jag träffade kompisar, när jag sydde, när jag sket osv. Okej, kanske inte det sista. Men nu blir det liksom ingenting längre. Jag vet inte. Vad fanken vill ni veta?
 
Här om dagen gick våra underbara stora barn och hämtade en bok och gick och la sig tillsammans i Edgars säng och läste. Görgulligt tycker jag som mor!
 
 
Fort upp för trappan så inte våra mammor hinner ta oss. 
 
 
Från kaninhussnickeriet i måndags.
 
 
 
 
 
Hej hopp!
 
 

En arg Edgar!!

Jag har tänkt en massa grejer senaste veckan/veckorna som jag ska skriva i bloggen, men jag har haft så fullt upp så jag inte riktigt hunnit sätta mig och skriva så då glömmer jag av allt. Jaja, jag kommer kanske på lite att skriva om ändå ;)
 
I torsdgas när vi var och hälsade på Ida och William var vår son som förbytt. Han betedde sig värre än på mycket mycket länge. Eller kanske t.o.m värre än någonsin. Det bröt ut angående en kanin. Edgar hade hitta en kanin någon dag tidigare som dom inte hade sett på länge. Så då blev ju det hans lilla gosedjur som han skulle ha hela tiden. Men när han la ifrån sig den och inte lekte eller gosade med den, tog Simone den. Vilket jag gick med på att hon fick. Men Edgar blev förbannad. Edgar gick och sa att det var hans kanin och att han hade fått den. Men då sa jag att det var Dites egentligen. Men han fortsatte tjata om att det var hans. Och när vi var hos Ida så handlade alltså hans beteende om kaninen. Han skrek, grät och började tjata om att vi skulle åka hem. Han började typ hyperventilera. Ida kan intyga att han var som ett litet monster. Men med tanke på att han ville åka hem och betedde sig som han gjorde, kände jag ju att vi inte kunde åka hem just då för då skulle ju han "vinna". Tillslut lugnade han sig och vi gick till bilen. Väl i bilen var jag så förbannad så jag tror Belsebub skulle bli rädd för mig. Edgar blev helt tyst och lyssnade sedan. När vi kom hem ringde han till Ida och bad om ursäkt och var sedan sig själv igen.
Men Edgar har varit som en liten tonåring den senaste tiden. Tonåren får gärna vänta lite till.
 
I lördags kom Mikael hit och vi började med en stoooor bur till våra riktiga kaniner. Den blir ute i boden, med en öppning ut i trädgården till en typ hage som ska vara inhägnad. Man kommer kunna gå in till dom både inne och ute :) Igår hade vi, som så många andra, en riktig fixardag i trädgården i det fina vädret. Vi ränsade bl.a land och plockade kattbajs! Kul ;)
 
Vi får väl se om det blir ett uppdatering till idag.
 
Här kommer lite bilder :)
 
 
Påväg hem från Ida och william. Simone var på riktigt bra humör iaf ;)
 
 
När vi var hos Emelie och barnen.
 
 
Snickar´n!
 
 
Snickare nummer två!
 
 
PS. Ny låt kom upp igår gjord av min man. www.facebook.com/kilbrand

Drömmer!!

Sjuukt trist väder idag. Känns bra att vi verkligen tog vara på tisdagens väder och var ute hela eftermiddagen. Kristoffer var ju f-ledig i tisdags med. Vi bytte däck på volvon, eldade gammalt skräp, körde in ved och lekte.
Edgar har lärt sig att klättra jättehögt upp i ett träd. Då börjar man tänka på när man själv var liten och klättrade massa i träd :)
Jag går och är stressad som vanligt över allt som ska göras. Det är mängder med grejer som vi måste göra nu på våren. Jag måste skriva en lista! Kristoffer blir tokig på mina listor. Haha. Men jag blir faktiskt mindre stressad om jag får skriva mina listor. 
 
Jag har börjat med två låtar till som jag måste se till att bli klar med snart också. Kristoffer håller på att skriva ännu en låt till mig också :)
Men så måste jag ta tag i och öva på låten till min brors bröllop med. Jag och mina två systrar ska sjunga en låt tillsammans. jag har i princip inte ens tagit fram och tittat på den :O
 
Idag ska vi iaf iväg till Emelie och barnen och hoppas på att få med lite vattenkoppor hem :) Vi skulle ju snott med oss några av Petras barn när dom hade, men då blev vi magsjuka. Det känns som det vore väldigt bra för Edgars skull att få det överstökat nu.
 
Igår var förresten min sista sykurs. Eller egentligen var det i tisdags, men jag hann inte klart med min klänning jag höll på med så jag fick komma igår med. Nu har både jag och Simone kläder till bröllop och dop och grejer :)
 
Jag drömmer om att nå ut med min musik till världen. Tänk om man hade kunnat leva på det man älskar att göra allra mest! Dessa drömmar!!
 
Reklam: www.facebook.com/kilbrand
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bobs kulor och Kristoffers skägg borttaget!

Jag måste ju berätta att vi var hos veterinären och kastrerade Bob i torsdags. Vi var med inne jag och barnen. Edgar hjälpte till genom att hålla undan Bobs ben. Han såg helt förvirrad ut Edgar. Det var nog lite konstigt. Det såg ju te.x ut som att Bob var död. Det gick hur bra som helst och efter att det var klart och han vaknade upp var han helt groggy. Det var roligt ;)
 
Och en stor sak till som hänt här hemma, är att pappan i familjen rakat av sig skägget ;) Han hade längre skägg än någonsin innan han klippte och rakade bort det. Och det var verkligen långt på riktigt alltså. När han var klar och bar upp Dite, tittade hon bara på honom. Inte en min. Jag lovar att hon inte kände igen honom. På morgonen dagen efter när han hämtade henne i sängen, var det samma sak. Hon såg väldigt frågande ut vem det var som hämtade henne. Haha.

Stora barn!

Barnen (dom två största) börjar bli så otroligt stora. Det förstår man när man ligger i sängen på morgonen och man hör hur först den ena kommer ner och fixar och donar och leker utan att komma in till mig och säga ett knyst. Och att man sedan hör den andra likadant. Och när man tillslut kliver upp ur sängen, så sitter båda hur mysigt som helst tillsammans i soffan och tittar på tv.
OCH Edgar börjar dessutom bli så stor så han vill börja sova över hos kompisar. Han har pratat om det ett ganska bra tag nu. Men i lördags blev det av. Det var ett stort steg för mig och Kristoffer ;) Det hade gått hur bra som helst, och när jag och Simone kom för att hämta honom igår kom han INTE springandes och mötte mig i dörren. Han vill verkligen inte åka hem. Han hade nästan inte varit och lekt någonting. Enligt honom alltså.  Skitunge! Hehe.
Vilken skillnad det är på att ha två och tre barn. Haha. Det kändes hur konstigt som helst. Hur lugnt som helst. ALLT var hur anorlunda som helst. Inget bråk om vilken film som skulle sättas på. Inget bråk vid maten. Hur smidigt som helst att borsta tänder och grejer. Lugnt vid pyamasdags. Lugnt vid frukost. Smidigt att ta på ytterkläder. Lugnt lugnt lugnt. Man insåg plötsligt hur mycket en femåring faktiskt kräver. Plus att Simone var ju inte hälften så busig och bråkig som hon brukar vara utan Edgar. Annars triggad dom ju alltid igång varandra. Ibland när det är som ljudligast och stökigast hemma, önskar man lugn.. Men naej!! Jag vill ha mina tre ungar hemma!
 
Igår var barnens farfar och hans Laila på besök. Då blev det bl.a. en liten promenad i fina Påbo. Vi hoppade vagnen så Dite fick gå själv. Det gick hur bra som helst. Hon blev ganska förbannad dom gånger man bar henne en liten bit för att man skulle komma hem någongång ;)
 
Idag blir det öppna förskolan för vår del. Hej hopp!

Livet!

Nu har jag suttit i några timmar(?) och skrivit i min dagbok. Varför gör jag likadant hela tiden? Varför skriver jag inte bara varje dag i den? Nu kunde jag ju inte direkt gå efter bloggen heller med tanke på att jag nästan aldrig skriver i den. Och när jag väl skriver i den skriver jag ju aldrig vad jag gjort. 
 
Livet flyter hur som helst på. Jag älskar min familj precis lika mycket som alltid. Barnen lär sig nya saker nästan hela tiden (mest Dite). Det är fullt upp med städ och tvätt och annat i hushållet hela tiden. Jag tränar som alltid. Jag umgås flitigt med mina underbart fina vänner jag har. Ingen nämnd ingen glömd. 
Det var längesedan jag tjatade på om detta nu.. Jag är väldigt lyckligt lottad med allt!!! Alla dessa människor som gör mitt liv till ett väldigt fint sådant! Tack <3 Åter igen, ingen nämnd ingen glömd!
 
 
Nu ska jag sova!! God natt!!

Att skriva om bajs!

Jag tänkte såhär när jag skaffade bloggen:
Jag älskar att skriva. Skriva om mitt liv. Skriva om saker som gör mig stolt (oftast barnen). Och väldigt många på facebook lär hata mina statusuppdateringar om barnen barnen barnen. Såå, då är det perfekt med bloggen. Bloggen behöver man ju inte läsa om man inte vill. Men vissa grejer vill man bra gärna skriva på facebook iaf. Idag skulle jag vilja skriva att jag spricker av stolthet. Det går nämligen framåt med potteriet. Dite kissade OCH bajsade på pottan idag :D Och just den statusuppdateringen lär ju folk verkligen hata. Iaf dom som inte har barn. Vem vill läsa om barns bajs liksom ;) Vi får se om jag kan hålla mig ifrån facebook. Hehe.

Tack för allas stöd!! :)

Nej vad jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen. Totalt värdelös!! Men jag har faktiskt sjukt fullt upp hela hela tiden! Men nu ska jag iaf skriva en liten kortis tänkte jag.
 
Något som gjort mig väldigt glad senaste tiden, är att jag fått massa nya "gillare" till min facebook-sida. Folk från alla möjliga olika länder. Jag tycker det är jättekul med alla som gillar, men många kompisar lär ju gilla för att vara snälla och så. Men nu är det folk som jag inte har den blekaste vilka det är. Så dom borde ju inte gilla för att vara snälla tycker jag :) Det känns helt enkelt som det går bra nu :)
För några dagar sedan gick Edgar och sjöng på min låt "Lalala" (som han för övrigt inte hört på ett tag). Då sa jag: -Vad roligt att du sjunger på mammas låtar.
Då sa han: -Den är ju skitbra!
Jag tror att Edgar är mitt största fan ;) han sjunger ofta på mina låtar och säger att han vill lyssna på dom :)
 
 
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu. Dite har börjat få tand nummer tio och elva :)

Påsk!

Påskafton firades först i Gullered hos mor och far. Det var några syskon med familjer och mormor som var med. Mysigt! På kvällen åkte vi hem och tog emot besök. Det var Tina och Elvin som kom. Tina hade med sig en present till barnen. Dom blev mycket glada. Det var ett tält med massa bollar till. På natten ville dom väldigt gärna sova i tältet, så det fick dom faktiskt :)
Vi åt god mat och hade det riktigt mysigt. När barnen hade lagt sig spelade vi " När då då?"  Det blev många skratt och mycket mys!
 
 
 
Idag har vi bland annat varit på kalas för Rikard och mormor.
 
God natt!

RSS 2.0