Min familj!!

Lite kort om familjen. Jag är ju då mamman i familjen. Carina heter jag och är 25 år. Min man, som är 30 år, heter Kristoffer. Vi har varit gifta i fem år. Sedan har vi Edgar som är 4, Simone som är 2, och minstingen Dite som precis blivit nio månader. Det är alltså barnen i familjen.

Sedan har vi fyra stor kaniner. Så kallade "matkaniner", men vi ska inte äta dom då det är våra kompias. Dom heter Märta, Ingrid, Agda och Maj-Britt. Och tillsist våra kattungar Bob (efter Bob Dylan, inte Byggare Bob) och Otto. Men Otto kan tänkas vara en tjej. Vi vet inte. Får se om det träder fram en klase inom kort eller inte.

 

Vi bor ju då i ett alldeles underbart hus (tycker iaf vi) på landet. Med stor tomt där barnen kan springa sig trötta bara genom att springa från ena, till andra änden på trädgården. Gött.

Efter fyra år (ganska exakt) i huset har vi fortfarande inte gjort iordning alla rum. Vi vill ta det lite undan för undan och verkligen känna efter hur VI vill ha det. Så för varje rum vi gör iordning blir det mer och mer VI.

 

Tror väl icke jag glömt nämna någon eller något allt för viktigt.

 

Mannen har flyttat sig från soffan till sängen. Så det är även min plan.

 

Godnatt!!


Mannen sover!!

Okej, nu är jag lite förbannad. Satt och skrev ett långt inlägg precis och så fanns det ingen text alls när jag publicerade det. Men jag gör ett nytt försök. Skit säger jag!!
 
Ja det fick bli ett inlägg till idag trots allt. Jag och Kristoffer började kolla på en film, "WUTHERING HEIGHTS". Vi hann se 29 minuter, sedan somnade Kristoffer. Haha. Jag är trött jag med och huvudet känns som det ska sprängas så jag borde väl också sova kanske. Men liite till bara. Är ju lite taggad över min nya blogg ;)
 
Dom stora barnen har bråkat med varann nästan hela dagen. Förutom när dom skulle sova. då var dom väldiga vänner och skulle leka som bara den. Tillslut blev det tyst där uppe. Nu sover alla utom jag. Tom katterna. Dom sover på Kristoffer i soffan.
 
Vi har haft fullt upp den senaste tiden. Vi har gjort iordning vårt badrum. Under tiden städade vi i princip inte alls då det blev massa nytt damm hela tiden iaf. Så efter att badrummet var klart var vi tvugna att städa. Det tog tid vill jag lova. När vi väl var klara med det var det dags för kalas för mannen min. Och sedan att ta igen att träffa alla man inte träffat på länge för att man inte haft tid. Så den här veckan har vi träffat en familj på förmiddagen och en annan på eftermiddagen nästa hela veckan. Idag skulle jag tagit med mig barnen till öppna förskolan, men orkade helt enkelt inte. Pust!!
 
 
Kanske skriver ett litet inlägg om familjen här sedan. Annars hörs vi imorgon. Ha det gott!
 
 
 
(Jag som inte kom på något att skriva innan. Nu känns det som jag skulle kunna skriva hela natten. Haha.)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Ja då ska jag ge mig på det här med att blogga tänkte jag. Första inlägget och jag kommer inte på något vettigt att skriva. Men det kommer. Det här är ju trots allt bara ett litet välkommen meddelande. Och klockan är på tok för mycket för att starta en blogg egentligen, och lista ut hur allt fungerar med den. Men återkommer imorgon.
 
 
 
 
Såå, välkommen till min blogg!!

RSS 2.0