Det går bra nu!

Har inte mycket tid över. Men kan meddela att saker och ting går bra nu!!
 
 
Vi väntar fortfarande på esters bebisar. Komsi komsi!!

Ester ❤

Tänk att man kan vara så pirrig för att kattan ska ha kattungar. Vi längtar som tusan, och iaf jag är supernervös. Nästan som att man väntar en egen unge ;)
 
 
 
 

Napp!

Vi började ju för ett tag sedan med att försöka dra ner på nappandet för Dites del. Att bara hålla det till när hon ska sova/vila. Och det går superbra. Jag insåg det idag, att det var ett ganska bra tag sedan hon hade det på dagen nu, och hon är inte hysterisk för det. Skönt :)
 
 

Vänner!!

Vilka är egentligen ens riktiga vänner? Inget har hänt, bara funderingar. Ibland känns det som man vet. Men ibland känns det som jag inte har den blekaste aning!
 
 
Idag har jag äntligen städat vår källare. Det var på tiden. Äntligen kan man släppa ner människor dit igen. Gästrummet är ju trots allt där nere. 
Jag har även äntligen tagit tag i att olja två hyllor (som egentligen är lådor) som stod i boden när vi flyttade in i huset. Så jag har ju tänkt göra detta i några år. 
 
Fästingarna ger sig fan inte. Ester hade en i röven innan. Stackarn!!
 
 
Nu ska jag och mannen titta på sista avsnittet någonsin av "Six feet under" :(
 
 
Hej!

Ja vad ska jag säga?

Jag tog med iPaden till sängen för att det är mycket lättare att skriva på den när man ska skriva långt. Perfekt när man ska skriva på bloggen. Men nu har jag suttit i tio minuter och kommer inte på ett skit. Jag har varit på väg flera gånger att börja skriva om olika saker men ångrar mig. Det är så svårt det här. Att veta och känna vad man egentligen vill dela med sig av. 
 
Magen har varit åt helvete idag. Och igår. Och i söndags. Den har varit det flera dagar. Både ond och svullen. Under tiden jag har suttit här i sängen och funderat på vad jag ska skriva, och under tiden som jag skriver, så speglar jag mig. Och jag ser den där magen. Den där gravidmagen utan bebis. Den är värre än på mycket länge. 
 
Och där tog det stopp. Jag är full av tankar, men samtidigt helt tom. Jag behöver nog sömn! Haha. 
 
Godnatt!!
 
 
Vi längtar för övrigt som tusan efter Esters små bebisar :)

RSS 2.0