En tur till lekplatsen och bortsprungen katt!

Ja igår på morgon spydde Edgar igen. En gång sedan märktes inget mer på honom. Jag hoppas verkligen det här är över nu!!Igår gick hela familjen till lekplatsen i Röshult. Eller Edgar cyklade och Dite åkte vagn ;) Kristoffer har ju varit hemma från jobbet här pga magsjukan. Så det var en mysig utflykt med hela familjen som sagt. Men däremot hände något väldigt tråkigt också. Vår katt Ester Följde med oss på vägen. Inte jätte långt, men det var ändå en liten bit. Sedan sprang hon in i en trädgård där. När vi kom hem var hon inte hemma. Efter ett tag gick jag bort till byn där vi såg henne sist och kallade på henne. Senare en gång till. Och imorse gick kristoffer och letade. Sedan gick hela familjen idag. Vi gick en bra bit. Sedan när vi gick hemåt ock förbi där vi såg henne sist. Där vi hade kallat extra på henne tidigare. Stod det två damer och pratade. Vi frågade om dom hade sett en brunspäcklig kattunge. Det hade dem, och den var väldigt kelig. Och där kom hon. Från trädgården där hon försvann. Snacka om att jag blev glad :) Jag skrek av lycka och grät en skvätt. Både jag och Kristoffer har mått väldigt dåligt av att vi inte vetat var hon varit och om vi någonsin skulle få se henne igen. Våra fina katter betyder mycket! :)God natt!

Magsjuka! Bebis! Shopping!

Röven röven röven, vad jag hatar magsjuka!!!!!!!!! Idag var det Kristoffers tur. Varför i helvete kan inte alla bara få det samtidigt?? Det kan ju hålla på i flera veckor om det ska fortsätta såhär.
Skitkorv!!!
 
Idag har det iaf hänt något underbart... Maikens lilla bebis har kommit!!! En liten söt Thea. Underbart mysigt!! <3
Jag fick en bild imorse på mamma, pappa och bebis. Ljuvligt!!! <3
 
Sedan lämnade jag faktiskt sjukstugan och träffade Mikael i stan och gick och shoppade :) Jag hade presentkort på både Kappahl och Lindex så det blev några köp på Lindex. Men inte på Kappahl. Hittade inget där i min smak faktiskt.
 
 
Åå jag vill bara gå och gråta över magsjukan!!

Yippi!

Ingen mer magsjuka. Än. Jag har ju verkligen väldigt svårt att se att det stannar på en person av fem. Men jag hoppas verkligen!! Jag har varit nära nervöst sammanbrott varje gång barnen låtit där uppe ikväll.

Idag har jag varit taggad till tusen att göra musik. Jag har haft sådan inspiration. Så jag skrev ihop en ny låt lite snabbt ;)

Men nu ska vi sova!!
Godnatt!!

Ny låt! Babyshower! Magsjuka!

I måndags kom en ny låt upp på vår facebooksida www.facebook.com/kilbrand. Finns även på youtube. Sök på Carina Kilbrand :) Låten heter för övrigt "When no one sees us"
 
I tisdags var jag och barnen bjudna på babshower för Maiken, hos Tina. Maiken visste inget om detta. Det var underbart mysigt. Barnen stortrivs med den familjen. Jag också :) Och barnen gjorde visst bra intryck på några stycken också ;) Maiken anade iaf ingenting, så hon blev väldigt överraskad :) Det kom en och annan tår.. även hos mig. Haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter kalasigheterna fick barnen med sig fika och ballonger!
 
 
 
Igår när jag berättade för barnen att vi skulle åka till Maiken och Tekla, och att även Tina och Elvin skulle vara där blev dom överlyckliga. På väg dit satt dom och pratade om Tina och Maikens mamma, Rita. Dom ville väldigt gärna träffa henne också. Så dom blev ganska glada att även hon kom en snabbis innan vi skulle åka hem :) Plus att även Felicia var där, så dom lekte med henne nästan hela tiden vi var där :)
Och fina Rita hade med sig jättefina simpuffar till barnen. Sjukt gulligt måste jag säga. Tack! <3
 
 
 
 
Hoppas nu bara att vi inte smittat dom med magsjuka. Inatt vaknade jag nämligen av en hysterisk Edgar som blivit magsjuk. Han spydde bl.a på vår heltäckningsmatta vi har uppe i hallen. Det stinker verkligen i hela huset :( Men Kristoffer ska köpa galltvål när han slutar jobbet. Typiskt att han jobbar över idag :( Undrar vem som är näst på tur! BUHUUU!!!

Musikinspelning och Dite!

Ja jag trodde väl att jag skulle komma till detta tillslut. Att skriva mer och mer sällan i bloggen. Men som vanligt har det varit fullt upp mest hela tiden, och då känner jag inte att jag prioriterar bloggen ärligt talat. Men nu skriver jag iaf :)
 
Nu är dom stora barnen ute, och minstingen sover. Jag och Kristoffer ska väl fortsätta med min låt strax. Som för övrigt troligtvis blir klar idag :D Det känns roligt att jag bestämde mig för att spela gitarr på den här låten med. Jag har spelat på en till vi spelat in. Annars brukar jag be Kritoffer då jag tycker han är mycket bättre. Men jag börjar känna mig mer och mer säker.
Nästa inspelning som görs kommer nog bli en låt som Kristoffer skrivit åt mig. Ska bli spännande.
 
Dite fortsätter att prata på här hemma. Och hon förstår mer och mer när man pratar med henne. Sådana saker som tex "Kan du ge mamma nappen"? Då gör hon det. Eller "kan du lägga dig ner"?.. ja då gör hon det :) 
Här om dagen när vi var hemma hos Therese och barnen, så satt Dite och Wilma (som är lika gammal som Dite) och kramades en massa. Hur gulligt som helst. Och dom leker jätte bra ihop nu.
Dite har verkligen fattat tycke för sin morbror Mikael. Hon vill vara hos honom hela tiden. Kommer han in i rummet duger varken mamma eller pappa. Hon bara sliter sig ur våra famnar när Micke kommer. Skitunge!! Haha. Och det är inte ens honom vi träffar mest av alla. Men det är nog han som ägnar sig mest åt barnen av dom kompisar vi träffar ofta. Känns konstigt att hon börjar bli så stor och förstå så mycket.
 
 
Vi hörs!! 

Prat!

Dite har ju sagt en hel del ord ett tag nu. Mamma och pappa har hon ju sagt ganska länge. Sedan har hon ju ganska länge även sagt typ, där, tack tack, hej hej och lite annat jag inte kommer på nu. I tisdags tror jag det var, sa hon även Dite och hej då. Och idag sa jag till henne att säga Edgar vilket hon gjorde. Sedan sa hon även Micke. Hon härmar typ allt man säger, men allt är inte så tydligt ;)
Hon fattar ju även att hon ska säga tack när vi säger varsågod. Goding!

Från och med igår började jag ju med lite kolhydrater igen. Jag har ätit lite potatis, lite bröd och druckit lite mjölk. Jag har så förbannat ont i magen nu, och ser ut att vara i tredje månaden minst. Fi fan!!!




Förbannade kropp!

Jag har tänkt försöka mig på att börja äta kolhydrater igen lite smått. Men vi får se hur mitt psyke och min mage klarar av det. Och nej det är inte löjligt när jag pratar om psyket. Det är otoligt jobbigt att se gravid ut när man inte är det. Jag tror jag har en väldig brist på något då jag är så sjukt trött hela tiden. Sedan MÅSTE jag verkligen gå upp i vikt. Annars hade jag låtit det vara. Jag saknar inget helt ärligt.
Men såklart blir det ju dom mer nyttiga kolhydraterna ;)
Jag tror visserligen inte att jag kommer lyckas gå upp i vikt iaf. Har ju aldrig lyckats mned det innan. Jävla skit!!!
 
Så jag kan säga redan nu för er som kanske kommer tänka tanken när ni ser mig. Jag är INTE gravid! Haha.

En ny tatuering! (tyvärr inga rättvisa bilder)

Det senaste har vi haft fullt upp. I helgen var bl.a kära bror från Linköping på besök. Så på lördagen kom även Mikael och Kajsa hit, så tittade vi på melodifestivalen, åt god mat och drack vin! Jag funderade på att kidnappa min kära Daniel ett tag, men kom fram till att vi kanske inte hade haft lika trevligt då.
 
 
Sedan har ju då Kitty Sandberg och Robert Sundin gjort en vacker donna på min arm.
Jag berättade för Kitty vad jag ville att hon skulle rita, och hon skötte sig utmärkt. Hon ritade några olika, men jag valde denna
 
 
I onsdags gick jag till Tattoo Söder där  Robert fick det fina jobbet att föreviga damen på min arm. Vilket blev så här
 
 
 
 
Bilderna är dock inte rättvisa då jag tog kortet på mig själv med fel hand med mobilen som har världens sämsta kamera. Sedan är den inte helt läkt än heller. När den läkt är det möjligt att det kommer behöva fyllas i lite på några ställen. Ska be Kristoffer ta ett bättre kort på den om några dagar.
Jag är väldigt nöjd iaf!!!!
 
Ni kan ju kika in på Tattoo Söder på facebook.
Och så tycker jag ni ska ta er en titt på Kittys blogg http://chezkitty.blogg.se 

En hög med bilder!

Idag har Kristoffer varit pappaledig. Underbart!
Jag var ju iväg på sykurs på förmiddagen och passade på att handla lite och så.
 
Idag tänkte jag slänga upp en herrans massa bilder till er. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det där med en "gilla"-sida på facebook!

Igår fick jag upp en ny låt på min "Carina Kilbrand - Artist" sida på facebook. Jag har sagt det innan men säger det igen, gå gärna in och lyssna och "gilla" sidan. Det är ju såklart viktigt att jag får allt stöd jag kan då jag vill "spridas". Så hjälp hjälp hjälp mig gärna med detta :)
Se det som en god gärning om inte annat ;)
 
 
I lördags tog vi tag i att göra en rejäl storhandling. Vi hade en sådan där storköpsrabatt på 5% på ICA, och då kände vi att det banne mig får bli ett riktigt storköp! Gött att ha det gjort :)
 
 
 
I söndags kom Mikael och Kajsa på besök och var hos oss nästan hela dagen. Det var mysigt! Vi gick en promenad i det fina vädret till Påbo-sjön.
Barnen fick en film med smurfarna av Kajsa. Mycket gulligt av henne :)
 
 
 
 
Idag var det öppna förskolan som vanligt. Roligt att Emelie och barnen börjat komma dit på måndagar igen :)
 
Nu har äntligen Dite lagt ner sina latheter när det gäller att gå. Hon lärde ju sig gå innan hon blev tio månader. Men sedan har hon gått när det passat henne. Har hon gått och märkt att man tycker det är roligt, så har hon skrattat åt en och satt sig ner. Jag tror hon har varit lat och hånat oss lite. Haha.
Men nu så!! Nu ställer hon sig och går nästan hela tiden. Det är skönt faktiskt. Blir så mycket lättare när hon går på riktigt!
Vi var ju förresten som sagt på BVC med henne i onsdags. Hon växer inte mycket den lilla :( Hon hade typ gått upp 300g sedan sist. Ligger ganska mycket under på kurvan. Jag hoppas hon börjar äta riktigt snart igen!!
 
 
 

Fullt upp!

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Jag försökte få med Kristoffer från soffan, men jag hör hur han ligger och snarkar där nu. Hmm. Idag har vi haft finbesök så det står härliga till. Först kom Petra och barnen. Det var ett tag sedan vi sågs så det var på tiden!! Strax efter att dom hade åkt kom Emmi och Nova. Och det verkligen längesedan sist. Så även det var på tiden. Ett tag efter det kom Mikael hit. Så idag har vi haft fullt upp!! :) Men som sagt, nu är det sovdags. God natt!!!

RSS 2.0