Lever

Jodå, jag lever!! Typ. Jag återkommer med något vettigare en annan dag. 
Godnatt!!

Petra!!

Igår var jag och barnen hos Petra och barnen. Det var mysigt!
Petra har hetat Babe i min mobil i kanske elva år. Även när vi haft våra stunder isär, bråkat och tjabblat (och det har hänt ett antal gånger ;) ), har hon ändå alltid fått fortsätta heta Babe. Och så kommer det förbli! Jag älskar dig, hjärtat!
 
 
 
 
 
 
Såhär trötta var barnen efter besöket ;)

Ful!

Vissa dagar känner man sig extra ful. Idag är en sådan! 
 
Strax åker vi till Petra och barnen. Det ska nog få mig på bättre humör <3

Gravid? Nej!!!!

Vissa dagar blir jag bara så jävla less på min mage! Jag hatar den!!! Jag längtar så till den dagen då det blir operation. Men det kommer dröja lång tid innan det blir något med det. Åt helvete med delade magmuskler. 
Och med det roliga humöret ska jag nu sova. God natt!! 😭😩

Kort! Liten bebis!

Dom senaste dagarna har vi suttit med kort kort och kort. Vi har inte framkallat kort sedan ett bra tag innan Dite föddes. FY på oss!! Då hade vi alltså kameran, surfplattan och båda våra mobiler att gå igenom. Pust! Jag hatar när vi hamnar så mycket efter. Men nu har vi skickat iväg första omgången kort för framkallning. Men vi har måååånga kvar.
Man blir ju alldles knasig av att kolla på alla gravidkort och liten liten pluttebebisDite. Känns sjukt overkligt på något vis. Och så fick jag flashback så det bara skriker om det. Ett kort på mig när jag ligger med lustgasen höll verkligen på att få mig att börja lipa. Det kändes plötligt som jag låg där i rummet igen med alla läkare och barnmorskor omkring mig, och en make som satt nervöst bredvid och inte förstod vad som höll på att hända. Tänk att det slutade så bra och att vi fick oss en liten prinsessa till! <3
 
 
 
 
 
Vi har så sjukt mycket fina bilder som jag gärna skulle visa er. Men det skulle ta många timmar att lägga upp dom så det här får duga ;)
 
 

<3

 
Mycket kärlek!!
 
 
 

Lilla hjärtat!

Lilla hjärtat har feber och mår inget vidare!!
 
 
 
 

Prickig Dite!

Stackars Dite ligger och skriker i sin och har gjort det en stund :( Vi får se hur den här natten blir :/ Hon har som sagt fått massa koppor vid ögonen stackarn, men där det är värst är i underlivet. Det är helt fullt där! Vår stackars stumpa :( Men snart är det över.                           Godnatt!!

Fint väder=skitit och stökigt hem

Underbart med fint väder som det var igår och i måndags, men det jobbiga är att man vill ju så gärna vara ute hela tiden så det ser ut som skräp inne. Men nu börjar jag få ordning här hemma. Igår träffade vi bl.a Marie och Mariell för första gången på evigheter. Det var mycket trevligt! :) Vi var såklart ute och lekte hela tiden. Nu börjar vattkopporna blomma ut rejält på Dite. Hon har många på ögonlocken och runt ögonen stackaren :( Men Edgar och Simone är det mycket bättre med nu. Snart är det över :) 
 

Barnens vattkoppor i bilder!

 
Även Dite har börjat få prickar nu!

Daniel och Marias bröllop i bilder!


Edvins dop i bilder!

 
Klänningen jag hade på mig har jag gjort själv :)

Edgars kalas i bilder!

 
 
Edgar fick sig bla ett par nya stövlar, en ny hjälm och en ny sparkcykel som man kunde se på bild :)
 

Prickar och helgen som var!

Nu har jag fått det till minst 45 prickar på Simone. Edgar har jag inte kollat på ett tag. Men dom har inte visat ett enda tecken på att det kliar eller att dom skulle må dåligt över det. Men vi får väl se! 
 
 
Glömde ju skriva att vi hade kalas för Edgar i lördags som blev väldigt lyckat. Och så var vi på dop i söndags för lille Elvin. Vi är så tacksamma för att vi blev bjudna. Och jag blev inte ledsen när Tobias sa innan vi skulle åka hem, att dom såg det som en självklarhet att vi skulle komma. En underbart fin familj det där! <3
 
Nu ska jag fortsätta med förberedelser inför morgondagen!

Bröllop och vattkoppor!

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig! Och det vet väl alla. Men det betyder ju inte att det inte är jobbigt när man väl är där. På lördag gifter sig min bror och en av mina bästa vänner. Och jag har gått och tänkt på allt under ett bra tag. Vad jag ska ha på mig. Vad barnen ska ha på sig. Hur vi ska sova. Hur barnen kommer sova i husvagnen (vilket vi kom fram till skulle bli vår sovplats). Jag har sytt en klänning till Simone som hon skulle ha på bröllopet. Edgar skulle ha sin frack. Jag har tvättat som en galning för att få allt tvättat som barnen skulle ha. Klänning till Dite, Egars skjorta, koftor, strumpbyxor osv. osv. Edgar och Simone har gått och längtat efter bröllopet. Främst för att få leka med alla kusiner och så. Dom har gått och pratat om att Daniel och Maria ska gifta sig. 
 
Igår för exakt två veckor sedan var jag och barnen hos Emelie med familj, och hoppades få med oss vattkoppor hem från Melvin, Arvid och Alicia. Emelie sa att det hade brutit ut exakt två veckor efter att dom hade träffat sina "smittare". Och så hade det även varit för några andra dom kände. Så jag tänkte att då blir det nog så för oss med. Men då tänkte jag ju såklart inte på att vi skulle på bröllop efter lite mer än två veckor. Igår fick Edgar och Simone vattkoppor! Jag grät floder igår! Jag känner mig så jäkla dum. Som tur är ordnar det sig så att Kristoffers pappa kommer och har barnen så att jag och K kan åka på bröllopet. Det är ju såklart det som är viktigast. Men jag mår så dåligt över att våra små älsklingar inte får följa med. Och det är MITT fel. Men barnen har tagit det bra. Det är snarare jag som tycker det är skitjobbigt. Allt man som sagt gått och tänkt på, och nu kommer vi istället stå utan barn. Vi som nästan aldrig gör något utan barnen ska nu behöva gå på min brors bröllop utan dom, när det var planerat hela tiden att dom skulle med :( 
Jag som har gått med pirr i kroppen och längtat efter att det skulle bryta ut. Haha.
 
Men jag har massa runt omkring mig som jag pratade med och skrev med igår, som fått mig på iaf lite bättre humör. Tack!! Vi får tänka som så att det inte är ofta man kan sitta ner och ta det lugnt på tillställningar. Vi kommer kunna sitta ner hela tiden vid maten. Vi kommer kunna sova på både natten och morgonen. Japp!! Så får vi tänka.
Buhuu!
 
 
 
 
 
Lite bilder på våra underbara
 
 
 
 
 

RSS 2.0