Nu är vi tillbaka!

Förra veckan var vi som sagt mest hemma och tog inte emot så mycket besök. I fredags kom dock Micke hit och vi gottade oss med lite vin, whiskey och cigarr.
Och i lördags var vi ju såklart tvugna att åka till hemmakväll då dom hade 50% på allt. Det blev en del handlat om man säger så ;)
Sedan fick vi även besök av Rikard och Susan i söndags. Barnen fick en massa gamla leksaker och så av Susan, som hon inte leker med längre. Bl.a. en dockvagn som används mycket flitigt :)
 
Den här veckan blir det ganska fullt upp igen. Men det känns bra. Jag behövde en vecka i hemmet, men nu är vi på igen :)
Idag åkte vi till öppna förskolan i vanlig ordning. Jag älskar att vara där. Barnen älskar att vara där. I vanliga fall brukar vi vara där på måndagar, tisdagar och fredagar. Men under vintern hatar jag först och främst att köra bil. Och sedan är jag livrädd för magsjuka.
Efter att vi år 2010 hade magsjuka MINST en gång varje månad och det dessutom gick runt under två veckors tid en omgång, så har jag blivit sjukligt rädd. Nu har det blivit mycket mycket bättre. Nu för tiden kan barnen hosta utan att hjärtat hoppar ur mig för att jag tror att det är magsjuka. Men jag tänker ofta på det. Och det är fortfarande sjukligt mycket jag tänker på det. Men det är bara att fortsätta jobba på det helt enkelt.
Ja, så ligger det till med det.
 
Snart är vi helt klara med alla mina tre låtar. Känns otroligt roligt måste jag säga. Nästa steg är att skriva klart mina låtar jag påbörjat. Sedan är jag sugen på att skriva fler och fler och fler :) 
Vi får väl se vad som händer med mina låtar sedan.
 
Jag hade faktiskt en del jag ville skriva om idag. Men just nu orkar jag verkligen inte. Jag blev akut trött i huvudet.
 
 
 
 
Det kommer nog säkert ett litet inlägg imorgon igen. God natt!

Zumba!!

God morgon!
Idag fortsätter  pysslandet här hemma är det tänkt. Jag har stundtals kännt ett slags lugn den här veckan som jag inte är riktigt van vid att känna. Det är skönt!
Jag funkar som så ibland att jag blir så fullbokat i huvudet, att det slutar med att det inte blir något av någonting alls istället. Men så har det alltså inte blivit den här veckan.
 
Men igår var jag allt iväg en liten sväng på kvällen. Jag och Caroline var iväg och  dansade zumba. Jag har aldrig provat det innan, men oj vad kul det var. Det ska vi fortsätta med :)
Jag hade absolut inga problem att hänga med när det gällde ork. Jag gav gärnet, men kände lugnt att jag hade klarat mer. Men där emot kände jag mig lite smått vilsen emellanåt. Haha. Man hade nog inte gissat att jag dansat en del i mitt liv ;) Dom flesta som var där har varit med förr såg man. Men jag kände ändå att man kom in i det mer och mer under hela timmen. Så nästa gång ska det nog gå superbra :)
 
Nu hör jag Dite ropa på mamma där uppe. Såhär tidigt!? Jaja. Det är väl bara bra med tanke på frukosten.
 
 
 

Det där att komma ur sängen på morgonen.

Jag har under en lite längre period nu, legat kvar i sängen alldeles för länge på mornarna. Edgar vaknar i princip alltid först. Då går han och sätter på tvn och sätter sig där utan att ens säga till mig. Och när Simone sedan kommer upp går hon och sätter sig hos Edgar. Sedan brukar dom bli mer och mer högljuda så att jag tillslut får gå upp och lugna dom lite så dom inte väcker Dite. Vid det laget har jag redan vaknat ett antal gånger, men lyckats somna om innan jag hunnit ur sängen. Jag har varit sjukt trött. Så när jag väl kommit ur sängen, har klockan många gånger varit 8-8.30. Vilket jag tycker är på tok för sent att gå upp. Visst, jag kanske borde passa på innan Dite sedan börjar vakna supertidigt på morgonen. Men nej, jag missar på tok för mycket tid. 
Så från och med i måndags har jag flugit ur sängen så fort jag vaknat så jag inte ska hinna somna om.
Och oj, så mycket extra tid man fick plötsligt. Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som.
 
 
Det var förresten inte bara andra låten som blev klar igår, utan det syddes även ett par nya gardiner till köket. Och så fylldes samlingen med pärlplattor på. Det pärlades pärlplatta efter pärlplatta! Det har pärlats hela veckan och kommer nog fortsätta så skulle jag tro. Pärlar inte barnen, så ritar dom. Bra intressen tycker jag!
 
Jag vet inte om man borde sluta vänta på Dite när det gäller frukosten. Vi brukar ju äta frukost när det egentligen börjar närma sig lunch. Haha. Sömntuta är hon den där!
 
 
Vi får väl se om ni blir uppdaterade senare igen.
 

Gööött!!

Och där var andra låten klar. Bara lite finjusteringar kvar med ljudet.

I vår egen lilla bubbla!

Den här veckan har jag tänkt stänga mig inne helt från omvärlden i princip. Först var det inte tänkt så, men ibland inser jag att man inte kan hinna med allt man skulle vilja. Så jag hoppade faktiskt tom över att åka till öppna förskolan igår, vilket vi så gott som ALLTID gör på måndagar. Istället håller jag mig till en massa te och kaffedrickande och sysslar med allt det där som är roligt att göra innanför våra väggar här i Påbo. Som att sy, spela in musik, inreda och fixa! Kristoffer säger ofta till mig att ta det lite lugnare. Och jag borde nog lyssna på honom oftare när det gäller det. Men nästa vecka får det bli en massa dejtande igen ;)
Vi måste även hinna med en storstädning i veckan känner jag.
 
Meeen, till något mycket roligare. Nu är snart andra låten klar. Även den gjordes för många år sedan och har spleats in förut. Men ooo så mycket bättre allt blir med våra nuvarande inspelningsmöjligheter. 
Nu ska jag gå och duscha av mina badande små barn!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag så hörs vi!

Första låten klar!

Mycket riktigt som jag skrev i förra inlägget. Jag och Kristoffer har ägnat största delen av helgen till att spela in. Nu är vi i princip klara med första låten. Det är en låt jag skrev för kanske sju år sedan. Jag har spelat in den förut, men det var en totalt värdelös inspelning. Det var en "sålänge" inspelning. Vi hade ganska kassa inspelningsgrejer då med. Men nu så!!! :D
Just nu sitter Kristoffer och lägger till sista instrumentet.
Åå det här gör mig så förbaskat glad kan jag meddela!!
Så fort denna låten är helt klar blir det till att spela in nästa. Hihi.
 
Men mitt i allt detta har vi iaf hunnit med lite besök av bröder. Rikard hade vi inte träffat på flera veckor då han varit på Dominikanska. Så det var trevligt! Dock har jag i princip inte ägnat någon tid alls till hemmet. Så det ser ut som det gör om man säger så ;)
Men jag handtorkade faktiskt köksgolvet igår. Hehe.
Och alla andra vardagsgrejer och så. Som att ge både oss själva och barnen mat tex. Och träna. Ja det livsnödvändiga helt enkelt ;)
 
Nu är Kristoffer klar, så nu ska jag gå och lyssna!
 
Vi hörs!

Nytt nytt nytt!!!

Nu tar vi en paus ifrån lite nördande vid datorn. Eller jag nördar ju mig fortfarande framför datorn men på ett annats sätt. Vi har nämligen fått hem vår nya iMac och det finns ju med en massa roliga musikprogram och grejer. Så nu har Mikael börjat lära sig spela gitarr. Och vet ni!?!?! Jag ska äntligen börja ta tag i att spela in igen. Jag och Kristoffer kommer nog bo framför datorn framöver. Jag är lycklig. Hihi. En supertjusig mikrofon har vi köpt oss också.
 
Igår kom vi äntligen iväg till Emelie och Stefan och barnen. Det var på tiden. Mysigt som tusan!! Barnen leker otroligt bra ihop. Det är kul! Och jag och Emelie är precis lika duktiga på att dricka kaffe också ;)
 
Och idag kom vi äntligen iväg till Therese och Calle och barnen. Det var också på tiden. Faen vad kass jag är på att ta tag i vissa saker. Typ som att ses och så. Och dessa barn leker ju också otroligt bra ihop. Och dom är även väldigt högljuda ihop. Hehe.
 
Jag har kommit en bit på min klänning också. Det är kul. Men jag kan inte säga om det blir något vettigt av den förrän jag är klar. Men jag ser hopp för den.
 
Iiiiiii, jag vill spela in mina låtar nu!!!!
Jag som har så mycket planer för vårt hus vad det gäller inredning, förvaring och massa annat. Att helt enkelt göra det förbannat snyggt. Hur ska jag hinna med allt? Sitta och sy, spela in musik, fixa med inredning och grejer, träna och ta hand om tre barn. Plus allt annat som har med hushållet att göra. Pust!! Men jag har ju valt allt själv ;)
Men Kristoffer är nog trött på att jag stressar hela tiden. Stackarn! Hehe.
 
Här kommer lite bilder som jag lovat!
 
 
 
Dom nya Gardinerna.
 
 
Dator och mikrofon.
 
En söt stumpa som väldigt gärna ville vara med på kort ;)
 

Min kärlek till klänningar!

Idag skulle vi ha åkt till Therese och barnen. Men igår påväg hem, insåg vi att det nog inte finns så mycket bensin i volvon. I det här vädret och med tre barn vågar jag inte riskera att bli ståendes. Det suger att vi inte kom iväg, men skönt att slippa köra i den här förbannade snön.
Men vi bestämde att vi åker dit på torsdag istället.
 
Så nu har jag istället satt mig med vid symaskinen igen och ska sy mig en klänning till, av det fina tyget jag köpte på IKEA. Det fanns en massa fina tyger jag hade velat köpa. Men antingen var just dom jag ville ha, slut. Eller dom som fanns var på tok för dyra tycker jag :/ Men vi ska dit snart igen, så då ska jag se om dom som var slut nu finns då istället :)
Jag borde egentligen inte sy en klänning just för tillfället. Utan jag borde sy garniner till resten av huset. Inte kul att fortfarande ha julgardniner uppe. Men det får bli ikväll eller något.
 
Vi hörs!

Sängavel!

Helgen har varit fullspäckad precis som idag. Därför jag inte hunnit skriva. En av sakerna vi gjorde i helgen, var iaf att åka till IKEA. Edgar fick åka till bästa kompisen Alfred. Så åkte resten av familjen plus Mikael till IKEA. Där köpte vi lite smått och gott. Men det viktigaste av allt var en sänggavel. Det har vi pratat om att köpa i över sex år. Vi köpte även nya sänglampor. Och vi är så jäkla nöjda med allt :)

Igår tog jag äntligen tag i att börja ta ner julgardiner med. Jag sydde nya till båda fönsterna i tv-rummet. Det blev bra tycker jag!

Idag åkte vi till Petra, Eije och Sigge. Där hade vi sådan lyx så vi blev bjudna på lunch. Sedan åkte vi till öppna förskolan, och efter det hade vi sådan lyx att bli bjudna på middag hos Micke ;)
Imorgon kommer det nog upp lite bilder på nya sänggaveln och så. Men nu ska vi sova.
 
Godnatt!

Min historia om kroppen efter tre graviditeter!

Jag har försökt mig på att börja träna ganska många gånger. Men inte några direkt avancerade grejer. En liten stund om dagen bara. Och så har det hållt i sig i några veckor. Sedan har jag tröttnat. Jag har även vräkt i mig allt möjligt både i matväg och godis(och liknande)väg.
Promenader har jag alltid gått, fram till ganska nyss egntligen. Jag älskar fortfarande att gå promenader, men det blir helt enkelt inte så ofta. Eller inga raska iaf. Jag har ju alla barnen jag ska ha med mig. Och när Kristoffer kommer hem är jag inte direkt sugen på att ge mig iväg precis. Då vill jag vara hemma med honom.
 
Efter Edgar, första barnet, fick jag något som kallas "Diastasis Recti". Man kan även säga delade magmuskler. Det är ett mellanrum mellan magmusklerna. Man kan då inte heller hålla tillbaka magen, så man får även en kula på magen som när man är gravid. 
Det  dröjde ganska länge innan jag fattade att det var det jag hade.
Jag gick ner alla kilon, plus ganska mycket till, ganska snabbt. Magen blev platt precis som innan. Skillnaden var att jag hade rejält med överblivet skinn som hängde.
När jag låg ner märkte jag av ett stort mellanrum på mitten av magen. Allt skinn försvann ner emellan där. Så då tänkte jag att magen alltid varit så, bara att jag märkte det nu pga av allt skinn som åkte emellan.
 
Efter Simone, andra barnet, gick jag ner mina kilon ganska snabbt igen. Men magen försvann inte. Tiden gick och gick och gick. Vissa dagar var den lite mindre. Men den fanns alltid där. Såg ut som jag var gravid i 8e månaden ibland. När jag har sagt det till mina kompisar, har dom skrattat lite åt mig. Det är nämligen inget som någon direkt sett, pga av att jag alltid klätt mig efter hur magen varit just den dagen.
Efter några månader efter Simones födsel, fick jag veta att det var delade magmuskler jag hade. Så jag började träna som bara den. Varje dag, och jag gick verkligen in för det. Men jag tyckte bara magen blev värre.
Vilket den blev! Jag fick nämligen veta att man absolut INTE ska göra situps och sådant när man har delade magmuskler. Det var väl i princip det enda jag gjorde i olika varianter.
Efter att jag fått veta det, började jag istället med plankan. Tills jag ganska snart efter blev gravid igen.
 
Efter Dite, tredje barnet, gick jag åter igen ner mina kilon. Men magen var värre än någonsin.
Men under graviditeten med Dite, var jag fast beslutsam att bli av med mina delade magmuskler.  Så jag hade redan införskaffat en gördel som ska hjälpa till på traven med magmusklerna. Så den använde jag under några veckor efter graviditeten. Plus att jag började med plankan en liten stund varje dag efter några veckor.
Jag tänkte även under graviditeten med dite att jag skulle börja bli lite hälsosammare. Så jag Drog ner rejält på onyttigheter. (Jag gick upp 20 kg de två första graviditeterna och bara nio den tredje.)
 
När Dite var en månad och en vecka började jag träna på allvar. Intensiva pass en timme varje dag. Jag kunde nästan se extra muskler på kroppen för varje dag. OCH magen blev bättre.
Om man har delade magmuskler, kan man ligga på rygg, lyfta försiktigt på huvudet, och känna hur stort mellanrum man har.
Precis efter förlossningen med Dite fick jag emellan fem fingrar när jag gjorde så. När Dite var ungefär fem månader fick jag inte emellan NÅGOT finger alls. Det har inte hänt sedan innan jag blev gravid. Jag har dock en ganska lång bit kvar. När jag står upp får jag av någon anledning fortfarande emellan tre fingrar, plus att magen fortfarande putar som attan. Men jag har mina misstankar att jag kanske även har navelbråck.
Jag har även slutat nästan helt med kolhydrater, då jag märkt att magen håller sig platt då. Så nu kan jag ganska ofta ha på mig vad jag vill utan att få frågan om jag är gravid.
Jag ska väl så småningom börja äta lite kolhydrater igen, och se vad jag är mindre känslig emot.
Däremot kommer jag fortsätta att inte äta sötsaker, dricka sötdricka eller alkohol osv. det har jag sedan april bara gjort vid några enstaka tillfällen när det varit typ kalas. Och det trivs JAG med. Det passar MIG. JAG mår bra av det.
 
När jag började träna var det i princip bara plankan i olika varianter jag gjorde. Det var ju magen jag ville få ordning på. Men ganska snabbt började jag träna alla muskler. Det är en häftig känsla att verkligen se hur man formar kroppen. Efter den här graviditeten har jag även lyckats hålla mig ifrån att inte gå ner för MYCKET i vikt, vilket jag gjorde efter dom två första graviditeterna. Nu tränar jag förövrigt ännu mer intensivt varje pass, och håller mig till 40-50 minuter om dagen. Jag kör ju givetvis med tyngre grejer hela tiden också med tanke på att jag blir starakre och starkare.
Jag har även under dessa tio månader hållt mig frisk nästa hela tiden. Förr var jag förkyld för jämnan.
 
Ja vad ska jag säga!? Vi har alla våra problem. Det här är mitt. Visst, jag är smal. Men jag har många gånger blivit för smal. Jag har ett häng på magen som aldrig kommer försvinna. Och äter jag vissa grejer, eller bara har en dålig dag, ser jag gravid ut i 8e månaden.
Jag kämpar med min kropp VARJE dag.
Precis som du, får inte jag heller något serverat!
 
Det känns som jag har massa mer grejer jag skulle vilja skriva om detta. Men fråga ni om det är något ni undrar.
 

Ja vad gör man!?

Med första barnet är det roligt. Med andra barnet är det nja. Men med tredje barnet, fy faen säger jag. Jag har gått igenom Dites garderob idag. Det är ju lugnt att ta fram nästa storlek för det är ju sorterat och klart. Men att kolla igenom och prova vad som ska läggas undan eller vara kvar är INTE kul. Känns ibland som man inte gör annat än att gå igenom barnens kläder. Det blir ju bara mer och mer kläder för varje barn med. Skönt man slipper göra det lika ofta ju äldre det blir.

Jag kan inte riktig bestämma mig angående morgondagen. Jag hade tänkt åka till öf, men vet inte riktigt nu. Jag tänker fram och tillbaka. Vore ju såklart kul. Men ärligt talat har det ändå känts ganska skönt att bara vara hemma dom här två dagarna. Har ju en del att göra här hemma med.
Väldigt skönt att det är fredag imorgon och att Kristoffer slutar tidigt. Längtar till helgen så man får ha honom hemma.
Imorgon är vi bjudna på middag hos Micke också. Mysigt!

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Så det är lite jobbigt att jag blev sugen på kaffe just i denna stund.

Hepp happ! Godnatt!!

Nu var det klippt och skickade MMS!

Jag hade hela den här veckan uppbokad. Men så blev det icke. Idag skulle vi åkt iväg och lekt med kompisar, men dom hade blivit sjuka. Imorgon skulle vi åkt och lekt med kompisar, men dom hade blivit sjuka :( Förbannade sjukdomar!! Jag har inget emot att bara vara hemma. Men det är tråkigt när man planerat saker som inte kan bli av.
 
Men men, det var väl bara att göra något vettigt av den här dagen iaf.  Så nu har jag klippt Edgar.
 
 
Funderar även på att sy gardiner idag. Men jag är så fasligt trött bara. Vet inte hur många gånger jag fick springa upp till Dite inatt. Hon sov oroligt och tappade nappen. Och så stod ju katterna utanför dörren och lät som skrikande bebisar också. Haha.
När jag är så trött som idag, känner jag mig ofta som en extra dålig mamma.. Lättirriterad. Orkar inte leka. Orkar inte gå ut och cykla med Edgar som han så gärna vill. Orkar knappt laga mat. Haha. Kanske tur vi inte åker någonstans idag. Brukar iofs bli lite piggare när man måste göra sig iordning och åka iväg, eller få besök. Jaja. Jag ska nog låta barnen gå ut och cykla och leka lite själva snart iaf. Inte Dite dock ;)
 
 
Idag har jag lyckats skicka ett MMS från min telefon för första gången sedan jag skaffade den. Det jobbiga var att den skickade iväg ALLA MMS som jag någonsin försökt skicka. Folk måste tro att jag är helknäpp!! Haha. Men nu kan jag iaf även ta emot MMS. Så för er som envisats med att skicka det även fast jag inte kunnat ta emot.. fortsätt med det ;)
 
Nu hör jag Ditan skrika där uppe, men jag återkommer!!
 
Puss!

Katter, besök och stolar!

Katterna står utanför och jamar. Jag vill så gärna släppa in dom och gosa gosa gosa!! Men vet inte om dom är redo, så dom säger till om dom behöver gå ut och göra något. Iaf inte Ester. Ja vi har nog (tror jag), kommit fram till att otto får heta ester istället.

Idag har vi haft finbesök av Åsa och Harry. Jag funderar på att beslagta Harry!! Men vet inte. Åsa var ju snäll och toppade mitt hår så då kanske det inte är så snällt att ta deras son. Jag ska ta och sy lite gardiner åt Åsa inom kort iaf. Bra att vi kan hjälpa varandra ;)

Idag hade Kristoffer med sig två (eller den andra ska han ta med imorgon), otroligt fina stolar från jobbet som vi vunnit på auktion. Det GILLAR vi. Pengarna går till VOI också så då känns ju det bra med :)

Men nu ska jag sova. Godnatt!!

Öf är grejer det!

God kväll!
Idag började kristoffer jobbet igen efter två veckor ledigt. Tänk om man alltid hade fått ha honom hemma!! Snabbt kommer man in i sin vardag igen iaf. Dagen skulle börjat med ett besök hos Petra och barnen, men det blev lite ändrade planer.
Men träff med dom blev det ändå. På öppna förskolan. Det är allt roligt att åka dit. Barnen får leka en massa, och vi föräldrar får umgås.

Igår provade vi att ta bort kattlådan. Så natten till idag var första natten dom var ute. Det har gått så bra så. Men det är tomt utan dom här i sängen. Dom sover ju alltid med oss annars. Men när dom med säkerhet blivit helt rumsrena (och inte bajsar i diskhon som Otto gjorde idag), kan dom börja vara inne på nätterna ibland.
Nu ska jag göra som mannen min och sova!
Godnatt!

Simones kalas!

Idag hade vi kalas för Simone. Det kom massa fina människor, och Simone fick massa fina presenter. Hon var mycket lycklig. Men den hon tyckte var roligast (så får man väl egentligen inte säga ;)) som kom, var ju såklart hennes pojkvän Tim.
Men som vanligt blev det en massa fika över. Men barnen är väl inte ledsna för det ;)
 
 
 
 
Tyckte ni det här var mycket bilder, ska ni se alla våra album ;)

En biltur med Åsa och Harry! Och lite second hand på det!

Idag lämnade jag Kristoffer och barnen hemma och åkte till Åsa, Robert och Harry klockan 9.00. Inte ofta jag ger mig iväg så tidigt. Men tro det eller ej, jag kom tiden vi hade sagt! 
Först ut var att skjutsa Robert till staden och samtidigt få veta att Gärdhem, som var vårt nästa stopp, var stängt. Åsa blev lite småförbannad, så istället åkte vi till en jädra massa andra ställen. Haha.
Det blev ett annat second hand i Dalsjöfors. Där blev det inget varken för mig eller Åsa. Sedan åkte vi vidare till Bosättnings piraten. Där köpte jag bl.a. en klocka som är grymmerssnygg, med Marilyn Monroe på. Den passar finfint i vårt kök. Sedan bar det av till second hand Ulricehamn. Även där blev det lite smått och gott.
Mycket trevligt hade vi. Även bilturerna mellan ställerna var väldigt trevliga :)
 
På eftermiddagen kom Micke hit. Han hjälpte oss sätta upp kökslampan (ibland är det skönt att slippa göra själv ;)) Sedan var vi ju tvugna att gå ut allihop så Edgar fick visa att han blivit så grym på att cykla. Mitt i cyklandet säger Edgar "Hej lilla fågeln. Jag är så lycklig för jag cyklar". Hihi. Det går inte missa hur lycklig han är över det. Igår satt han och visslade när han cyklade iväg.
Sedan har även julen börjat städas bort här hemma. Nu blickar vi fram mot våren!
 
 
 
 
 
 
Godnatt!!
 
 

En tripp till Borås!

Idag blev det en spontantripp till Borås. Hela familjen gav sig iväg och gick i affärer precis heeela dagen. Oftast när vi åker till exempelvis Borås, är det alltid något speciellt som ska göras. Något som ska köpas eller någon som ska hälsas på. Då hinner man ju typ aldrig göra något mer utöver det. Men idag gick vi från affär till affär. Vi köpte saker. Vi brukar aldrig köpa saker bara sådär i första taget. Men det gjorde vi idag. En av grejerna var en underbart snygg vattenkokare.

Cykla!

Edgar har lärt sig cykla jätteduktigt och är så stolt så han skulle kunna spricka! Vi med <3

Det är tufft att få tänder!

Imorse/förmiddags kom Mimmi och Liam hit på besök. Dom åkte hem för en liten stund sedan, så vi har haft besök hela dagen. Mycket trevligt och mysigt må jag säga!
Dite har dreglat väldigt mycket dom senaste dagarna, och varit väldigt snorig och gnällig. Idag har hon betett sig som en vattenkran. Det har runnit konstant ur munnen på henne. Så innan när Mimmi var här sa jag att jag trodde det var tänder på g. Jag kände efter där nere på henne, men ingen tand kände jag.
Men sedan kom jag på att det är ju där UPPE dom brukar få femte tanden. Och mycket riktigt. Där har det kommit upp en tand. Skönt att få förklaring på hennes betende ;)
Det är så jobbigt att få tänder. Så efter att ha vilat i flera timmar och precis kommit upp, ligger hon ändå nu helt utslagen på sin pappa.

Dite

Dite blir mindre och mindre lat och mer och mer stabil när hon går! Dröjer nog inte länge förrän det går som en dans.

Mac och vänner!

Idag när jag och barnen hade besök passade Kristoffer på att åka till Borås och kolla efter julklappen han fick av mig. Vilket var att köpa en Mac. Vi kan nog hämta den nästa vecka.
 
Vissa dagar tänker man lite extra på alla helt underbara vänner man har som alltid finns där för en. Idag har nog varit en sådan dag för mig. Jag glömmer dom alltså inte alla andra dagar, utan  kommer bara på vissa dagar hur lyckligt lottad man är. Tack till er <3

Idag fyller Simone tre år!

Idag fyller vår lilla underbara stumpa tre år. TRE ÅR! Tredje året i rad som jag blev väldigt känslosam på tolvslaget. För tre år sedan skålade vi in det nya året klockan tolv, sedan åkte vi raka vägen till förlossningen och fick vår första lilla flicka.
Imorse fick hon blåsa ut tre ljus, hon fick några chokladbitar, ett glas mjölk och en present. En VÄLDIGT glad tjej blev det.
Sedan har det bara varit en latardag. Skönt att bara ta det lugnt en dag som denna. Vi är inte riktigt vana vid att gå och lägga oss efter klockan tre.

Nyårsafton i min nya klänning!

I söndags satt jag och sydde och städade hela dagen. Jag lyckades bli klar med min nyårsklänning!
 
 
 
 
Igår, nyårsafton, åkte vi först till mor och far på lunch. Mysigt och gott!
Sedan bar det av hem för att ta emot besök. Mikael, Emmi, Nova, Andreas och Elin var det som kom. MYCKET trevligt. Först åt vi lax och grönsaksgratäng. Efter det blev det chokladmousse och kaffe. Mums! Vi spelade spel, skålade in det nya året, och dansade natten lång. Helt grym dag och kväll. Tack alla inblandade!!!

RSS 2.0